Nyheter

Steinar Raknes STILLHOUSE m/ Unni Wilhelmsen

Vi får fint besøk på gården og serverer mat sammen med konsert den 4.februar 2024. Vi har med oss en kokk og vil stable folk inn i stua til en skikkelig intimkonsert.

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen er artister med sterkt særpreg, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Stemmene dere passer fantastisk sammen, og de to har utviklet et intuitivt og lekende samspill. Innrammet av Raknes´ akustisk/elektriske kontrabass-sound blir konsertene vakre, unike, morsomme og spennende.

For billetter: https://simonethiis.ticketco.events/no/nb/e/raknes_wilhelmsen 

 

Unikt i seg selv er at kontrabass er det eneste instrumentet på scenen. Men Raknes spiller instrumentet som et orkester i seg selv. Han har en spillestil der han bruker fingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitar-effekter og looping av både bass og stemmer. Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske, - til store lydbilder med fullt rocke-trøkk.

 

Repertoaret er hovedsakling låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på de siste platene Chasing The Real Things (2018) og On The Road (2020), og det norske albumet Due Og Drone. I tillegg presenterer de fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode.

les mer

Spinn ull med håndtein

Heldagskurs: Spinn ull med håndteinLyst til å spinne råull til garn? Å lære hvordan du kun med hendene og en håndtein kan lage garn av en råvare som er mer verdt enn gull?

les mer

Hagekurs for begynnere

6.-8.mai 2022

Ønsker du å utnytte din egen hage til å dyrke grønnsaker? Blir du forvirret av de tusener av måter som finnes på nettet?

les mer